EGYEDI LAKBERENDEZÉSI TÁRGYAK

Lakásékszerek

Suzy virág

       

Mérete: 60 x 60 cm

Egy negyed virág, mely három hatalmas, gazdag fantáziával díszített sziromból áll össze. Ékkövek, toll, csipke, gyöngy és csillám teszi egyedivé és izgalmassá az alkotást.

Kála

       

Mérete: 55 x 100 cm

A kidomborodó, kecsesen hajlékony szirmok már első látásra rabul ejtenek. Nincs olyan lakás, tér, melybe színe és formai megjelenése ne illene bele. A fotókon megcsodálható a részletes és finom kidolgozás…

Tükrök

         

Mérete: 125 x 50 cm

A fekete-fehér kontrasztja ez az alkotás, ezt töri meg a rengeteg ragyogás, amelyet az apró tükrök szórnak szerte-szét.Arcok

       

       

Mérete: 50 x 50 cm

Egy női arc három színben, melyek különböző érzéseket, hangulatokat sugallnak. Egymás mellé rakva egy érdekes kavalkádot képeznek. A képeket a színeiben harmonizáló Swarovski kristályok és hatalmas csiszolt üveg kövek díszítik, melyek a gazdag eleganciát képviselik.

Vágott virág

           

Mérete: 2 db 75 x 56 cm

A vágott virág egyértelműen magyarázat nem csak a szárától megfosztott növényre, hanem a gyönyörű kompozícióra is.
Egyéni ízlésednek és a díszíteni kívánt helyiség adottságától függően akaszthatod különböző pozíciókban a faladra. Akár szorosan egymás mellé illesztve és így egészet képeznek a virág szirmai.
A csillogó kövek mellett a toll díszek puha libbenéssel illeszkednek a szirmok közzé.

Betty virág

       

Mérete:  50x 50 cm-es, 3D alkotás

Ízlésesen egymás fölé elhelyezett vidám hangulatot sugalló, kövekkel, tollakkal és csillámokkal díszített virág szirmok. A fenti képsorozat egy-egy pompázatos részletet ragad ki a virág egészéből.
Orchidea

       

Mérete: 75 x 75 cm-es, 3D alkotás

Három nagy és két-két kisebb szirom fut össze légiesen a játékos porzók sokaságába. A lila pompázatos szín kavalkádja arany árnyalatokkal tarkítva vonzza a szemet az alkotásra. A szirmokat barnán csillogó kövek ékesítik. A virág közepéből kiemelkedő porzók sokasága teszi egyedi hangulatúvá az alkotást.

Virág

           

Mérete: 100 x 100 cm

A hatalmas virág szirmait sok-sok csillogó kő, csillám és ezüstösen fénylő ragyogás teszi egyedivé.

Kék virág

           

Mérete: 50 x 50 cm

A virág porzóját alkotó és a nap szikrázó fényét visszatükröző apró kövekkel ezernyi mosolyt küldök feléd.